Team Alzheimer

Team Alzheimer zet zich in voor een wereld zonder Alzheimer. Om dit te bereiken werken diverse jonge talenten van toonaangevende organisaties aan diverse initiatieven om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar dementie.

De zelfsturende teams bepalen zelf hun doelen en werkwijze en worden bij de uitvoer daarvan begeleid door de COO. Tevens leggen zij gezamenlijk verantwoording af aan het bestuur voor verplichtingen die zij aan willen gaan. De leden van de Raad van Advies ondersteunen de teams met hun expertise en netwerk.

Team wolken is sinds kort een samenwerking aangegaan met Team Alzheimer. Ook wij gaan ons op onze eigen manier inzetten om geld in te zamelen voor het onderzoek naar Alzheimer. Maar wat houd deze manier dan in?

Het vergeet-mij-nietje is een klein, blauw bloemetje dat voorkomt in Europa, Azië, Afrika en Australië. Het bloemetje staat voor trouw en oneindige liefde. Met het vergeet-mij-nietje laten we zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. 

Het is je vast al opgevallen, de bloem voor- en achterop onze meest recente tee, de 'forget-me-not' tee, is een vergeet-me-nietje. Met dit shirt proberen wij onder de wat jongere generatie aandacht te creeren voor dit onderwerp. We leven inmiddels in een samenleving waar we allemaal steeds ouder worden en alzheimer en andere vormen van dementie voor steeds grotere problemen zullen zorgen. Naast een poging tot het creeeren van aandacht voor dit onderwerp doneren wij een ook deel van onze omzet aan het steun team alzheimer fonds. 

Verder staan wij als onderdeel van het team op 27,28 en 29 mei op de Dutch Open bij de alzheimer stand. Om naast onze tees, de spullen, die andere teams hebben ontwikkeld, te verkopen. Bij andere producten moet je denken aan onder andere de welbekende Alzheimer sokken en de net uitgebrachte Wasgij Destiny 7 Special Team Alzheimer puzzels. 

Wij hopen je graag op de Dutch open bij de Alzheimer stand te zien of je naam in onze lijst van de bestellingen. Drips tegen Alzheimer!

Love,  

Team Wolken